articles

SEEDLIP
מאת: הילה סטרוגו

articles

branding

SEEDLIP

SEEDLIP נמצאת במשימה לשנות את האופן בו העולם שותה עם האפשרויות האיכותיות ביותר ללא
אלכוהול. המזקקה יוצרת אפשרויות לדור חדש של שתיינים מזוקקים.
כאשר אנו מעלים בראשנו את המילה קוקטייל, אנו מעלים תמונה של סוכר, משקה בצבע ניאון עם מטריה קטנה בולטת. מלבד כאב השיניים שזה עלול לגרום, יש את ההיבט החברתי של להיות “פיכח” ולא שיכור במפגשים חברתיים.
הבשורה שהמותג מביא איתו הינה עיצוב ותחכום ללא אלכוהוליים, ומציג קוקטייל מוחשי, אך מודע לבריאות ומפוכח-סקרן.

לפני למעלה מ -300 שנה, היה מקובל כי רופאים מזקקים תרופות צמחיות באמצעות סטילס נחושת, ומנצלים את כוח הטבע והאלכימיה לפתרון מחלות רפואיות. בשנת 1651 פרסם רופא אחד כזה, ג’ון פרנץ ‘, את “אמנות הזיקוק”, שתיעד את המתכונים הלא אלכוהוליים הללו. באותה תקופה, משפחה בלינקולנשייר החלה להשתמש בזה לחקלאות, וזרעה ידנית זרעים באמצעות סלים המכונים ‘שפת זרעים’.
מאות שנים לאחר מכן, בן ברנסון נקלע למתכונים של ג’ון פרנץ ‘. הוא קיבל השראה לרכוש מתקן נחושת קטן ולהתנסות בזיקוק עשבי תיבול שגדלו בגינתו בבית.אחרי כמה חודשים, בזמן שסעד במסעדה יוקרתית בלונדון, בן הזמין קוקטייל לא אלכוהולי. למורת רוחו, הוגש לו משקה ורוד וממותק שלא הותאם לארוחה ולא לאווירה. וכך החלו שנתיים מדוקדקות של שכלול הרוח הלא-אלכוהולית הראשונה בעולם – שילוב בין המורשת החקלאית של בן, אהבת הטבע והעיצוב, ומילוי הצורך באופציה מתוחכמת ללא אלכוהול.

שפת המותג הינה נקיה ויוצרת תחושה טבעית אך רעננה, פירותית וכייפית, מה שיוצר רצון עז בקרב הגולשים ברשתות החברתיות של המותג לטעום מהמשקה הנחשק. אריזה בגווני אדמה מעוררת מצב רוח יחד עם דמיון ועוזרת להפצת המשקה למסעדות עם כוכבי מישלן, הבקבוקים הראשונים שלהם בעבודת יד אזלו תוך שלושה שבועות, האלף השני בשלושה ימים, והשלישי תוך 30 דקות ברשת.התנועה החלוצית והייחודית של להציע לאלו שאינם שותים אלכוהול אפשרות מתוחכמת ומבוגרת הפכה מאז לפלח משלה: קטגוריית האלכוהול הנמוכה והלא נמוכה.(נמוכה באחוזי אלכוהול ולא נמוכה מבחינת איכות ויוקרתיות)

ומאז, סידליפ אומצה על ידי מיטב הברים, המסעדות, המלונות והקמעונאים בעולם. מה שהחל במטבח ביער, מוביל כעת מהפכה עולמית – ומשנה את האופן בו אנו שותים.

החברה כחלק מתהליך מיתוגי הוציאה ספר קוקטיילים, קונספט הקוקטיילים לטענתם הוא רק חלק מנקודות השיא הרבות עד כה. הם עדיין ממש בהתחלה.

מה דעתכם בנושא.?האם אתם בעד התחושה של שתיית משקה דמוי אלכוהול ללא אלכהול:)

שתפו מאמר זה

SUBSCRIBE TO
OUR NEWSLETTER

הרשמו לניוזלטר שלנו ואנחנו נעדכן אותך בקורסים, תוכניות וארועים.

    הקלידו כאן את כתובת המייל

    אני מאשר/ת קבלת דיוור ו/או חומר פרסומי בדואר האלקטרוני

    MORE IN ARTICLES

    מאמרים נוספים